gladiatorimobiliare.ro

Gladiator Imobiliare Gladiator Imobiliare

Proiecte rezidentiale

Fie ca vrei sa te muti rapid, fie ca ai posibilitatea sa mai astepti un termen de predare, lista de proiecte rezidentiale din Iasi de mai jos este gandita special pentru tine - modele disponibila, preturi, suprafete, pentru ca tu sa fii cat mai informat!

AURAS RESIDENCE

Vișan

Apartamente cu 1 camera, 2 si 3 camere, in apropiere de Family Market Bucium, in Visani, ideale pentru investitie!

Apartamentele fac parte dintr-un imobil P+6, finalizat, receptionat, intabulat, cu mutare imediata!

Blocul are structura pe cadre și grinzi din beton armat

Termosistem de 10, parchet și gresie import Italia

Usa metalică la intrare, usa interior Pinum

Geamuri tripan oscilobatante

Centrală termică, baie complet utilata și mobilată

Lift de ultima generație Kleemann.

In imediata apropiere a ansamblului (100m) se afla farmacii și supermarketuri.

❌Stația de autobuz se afla la 50 de m de bloc. Se afla la 1 km de Family Market ( noul Palas din Bucium) și la 4.6 km de Palas Mall.

Apartamentele se pot achiziționa prin plata cash, credit ipotecar sau credit Prima Casa. Indiferent de modalitatea de plata, prețul rămâne același!

0

modele disponibile

46500-74500 €


37-67 mp m²

HLINCEA HILLS

Vișan

Hlincea Hills este un proiect rezidențial nou în Iași, la standarde înalte, într-o zonă în care locatarii se pot bucura de liniște și aer curat.

Apartamentele se adresează celor care iubesc orașul și viața activă, dar apreciază în același timp proximitatea zonelor verzi. Înconjurate de vegetație, apartamentele au acces facil la mijloacele de transport în comun, spații de joacă pentru copii, supermarket, școli și grădinițe.

Ansamblul Hlincea Hills are un regim de înălțime scăzut cu doar 3 etaje, toate clădirile fiind dotate cu lifturi moderne. Sunt disponibile locuri de parcare subterane sau supraterane, care pot fi achiziționate separat.

Apartamentele cu 2 sau 3 camere sunt decomandate, oferind un confort sporit, cu compartimentări bine proiectate, livinguri spațioase, bucătării separate, balcoane închise sau deschise și băi cu geam.


0

modele disponibile


59.57-72.37 MP m²

CARTIERUL VISOIANU

Lunca Cetățuii

Cartierul Vișoianu, situat la 1,7 km de capăt CUG, mai exact la intrare în Lunca Cetățuii, este cotat ca fiind cel mai mare proiect imobiliar-rezidențial din zona Moldovei. Cartierul se află la 70 m de stația pentru transport în comun către toate zonele orașului Iași cu apartamente de 1 si 2 camere.

2

modele disponibile

39500-53900 €


32-43.5 mp m²

CARTIERUL EDITURII

Lunca Cetățuii

Cartier Editurii - apartamente cu 1,2 si 3 camere

Cartierul Editurii este un cartier de blocuri noi, cu toate facilitățile urbane, cu acces la:
 • spații de joacă
 • La Doi Pasi
 • farmacie
 • cabinet veterinar
 • cafenea
 • salon de înfrumusețare
 • mijloace de transport în comun spre CUG 41 , 44 și 27

Drum asfaltat și iluminat. Apartamentele vor fi racordate la toate utilitățile : apă, curent, gaz.

Fiecare apartament beneficiază de loc de parcare și boxă.


0

modele disponibile

44000-84000 €


33-69 mp m²

STEJARILOR RESIDENCE

Lunca Cetățuii

STEJARILOR Residence va oferă spre vânzare apartamente cu 1 şi 2 camere într-un complex rezidenţial nou din Lunca Cetăţuii cu blocuri P+1E+pod depozitare, ce dispune de toate facilităţile (energie electrică, gaz, apa, canalizare, mijloace de transport în comun, spaţii comerciale, loc de parcare inclus în preţ, loc de joaca pentru copii).

0

modele disponibile

34000-52000 €


28-38 MP m²

CARTIERUL EDITURII

Lunca Cetățuii

Carierul Editurii vă prezintă un proiect deosebit in Horpaz in spate la Profi Horpaz, la aproximativ 300 m:

 • vilă mediteraneană tip duplex cu o magazie dublă care desparte vilele, astfel nu aveți perete comun cu vecinul. Vila are o suprafață de 95 mp utili + terasa de 6 mp+ magazie de 3,8 mp.Terenul are o suprafață totală de 250 mp. 
 • vilă mediteraneană single. Vila are o suprafață de 95 mp utili + terasa de 6 mp cu multiple variante de teren, între 350mp .

0

modele disponibile

118000-130000 €


100-350 m²

TNT Residence

Bucium

GLADIATOR Imobiliare va propune spre achizitie case individuale si duplex in complexul TNT Residence

 • Locuintele sunt finalizate si racordate la toate utilitatile
 • Constructie realizata din caramida
 • Incalzire prin pardoseala(parter) si calorifere (etaj)
 • Curte Ingradita

2

modele disponibile

130000-160000 €


106-111 mp m²

DECOFLOR RESIDENCE

Vișan

Residence Decoflor este situat in VISANI avand apartamente de 2 si 3 camere disponibile dispuse pe un regim de inaltime D+P+2E+M

0

modele disponibile

45300-74750 €


33-65 MP m²

CONTEMPORAN HOMES

Păcurari

Contemporan Homes este complexul rezidențial cu peste 1000 de apartamente, cu 1, 2 si 3 camere dezvoltat într-o zonă înconjurată de natură și care în prezent evoluează rapid. Complexul este conectat cu Șoseaua Păcurari printr-un drum propriu, nou realizat, care facilitează accesul în zonă, fără a trece printr-o zonă aglomerată de trafic. 

0

modele disponibile

60800-101400 €


38.25-72 mp m²

EXCENTRIC APARTMENTS

Vișan

Amplasat în Comuna Bârnova, sat Vișan, str. Sf. Ilie, nr. 25A, jud. Iași, la doar 5 km distanta de centrul orasului,acest complex este unul dintre cele mai moderne proiecte rezidențiale, destinat tuturor persoanelor ce sunt în căutarea unei locuinte noi.

Ansamblul rezidențial EXCENTRIC APARTMENTS format din 3 blocuri este construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile și de calitate, care îndeplinesc cerințele unei piețe actuale. Fiecare etapa a construcției a fost atent monitorizată cu scopul de a asigura standardul de calitate.Totodată, complexul beneficiază de toată infrastructura necesară unui climat adecvat: gaze, curent electric, canalizare, apă, internet și cablu. Toate aceste utilități sunt contorizate individual.


În cadrul Excentric Apartaments sunt disponibile următoarele imobile:

• Apartamente cu 1 camera decomandate

• Apartamente cu 1 camera semidecomandate

• Apartamente cu 2 camere decomandate


0

modele disponibile

42900-82500 €


37-66mp m²

DECOFLOR RESIDENCE 2

Vișan

DECOFLOR RESIDENCE 2 - apartamente noi finalizate Bucium Visan


Daca iti doresti in 2024 un apartament finalizat si intabulat in zona Bucium Visani, ar trebui sa iei in calcul variantele disponibile in complexul rezidential DECOFLOR Residence 2.

Fiecare apartament din acest ansamblul rezidential din Visan intruneste toate conditiile pentru a fi locuit la standarde moderne, demne de anul 2024.


Accesul spre bloc se realizeaza pe strazi betonate, late, cu o banda pe sens, Imobilul este la cativa pasi de statia de autobuz al Companiei de Transport Public din Iasi - ruta 203 fiind disponibila pe traseul Visan - Podu Ros. De asemenea, avem posibilitatea de a merge cu autobuzul 203 pana la OMV Bucium, ulterior coboram si alegem o alta ruta care ne intereseaza spre Gara/Pacurari/Copou/Tatarasi.


Blocul este finalizat, apartamentele se predau la cheie, fiind ocazia ideala pentru cine doreste un apartament modern, construit cu simt de raspundere.


2

modele disponibile

47000-79900 €


38-66 m²

POITIERS TOWERS

Frumoasa

Complexul rezidențial „Poitiers Towers” se află situat pe Bulevardul Poitiers, la numărul 2, zona Manta Roșie, orașul Iași.

Lângă blocurile locative sunt stații a mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze. De la blocurile locative sunt de parcurs circa 4 km până în centrul orașului Iași, până la Gară sunt 4,8 km și Aeroportul Internațional se află la o distanță de 8,3 km.


Ansamblul de locuințe „Poitiers Towers” dispune de un număr total de 1150 unități locative atractive. Locuințele sunt logic proiectate și dispun de scheme funcționale cu 1, 2, 3,4 camere confortabile.

0

modele disponibile

55000-211120 €


36.5-175 mp m²

Manta Rosie Residence

Frumoasa

Ansamblul Manta Rosie Residence este desfășurat pe o suprafață de teren de 9500 mp și include 5 imobile de locuinte cu regim redus de înălțime de 4 și 6 etaje. Corpurile de clădiri vor fi unite printr-un subsol general unde se vor amenaja adăposturi de apărare civilă, boxe, spații tehnice și 124 locuri de parcare.

 

Locuitorii ansamblului rezidențial se pot bucura de o priveliște superbă și de aer curat.Ansamblului Manta Roșie Residence vor avea la dispoziție locuri de parcare subterane și supraterane special amenajate


Pentru a întregi caracterul de comunitate, rezidenții complexului Manta Roșie vor avea acces în exclusivitate la un loc de joacă. Dorim să creem un loc de joaca sigur și supravegheat, unde părinții să își poată lăsa copiii fără nici o grijă, să se bucure de spații verzi și jocuri interactive.

0

modele disponibile

60500-103374 €


41.82-71.49 mp m²

COMAT TOWERS

Dacia

Comat Towers este un proiect rezidențial ambițios realizat sub marca SUN RESIDENCE, ce va răspunde celor mai înalte criterii și obiective imobiliare. Amplasat la limita dintre cartierul Dacia și cartierul Păcurari din Iași, oferă acces facil spre toate punctele de interes ale orașului.


Proiectul Comat Towers este format din blocuri cu regim de înălțime între 6 și 18 etaje, construite pe piloți forați cu cap evazat, cu diametru de un metru și 19 metri adâncime și radier general de un metru grosime. Structura de rezistență este formată din cadre de beton armat, cu nucleu central și placă tip dală. Astfel, pe lângă apartamentele cu 1 și 2 camere disponibile, se pot realiza compartimentări cu mai multe camere, în funcție de cererea clienților.

Parcarea subterană se va întinde pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați și va fi conectată cu lifturi performanțe pentru a facilita accesul în interiorul ansamblului. Punem accentul pe amenajarea spațiilor verzi generoase, oferind astfel o oază de liniște și confort într-un singur loc.

0

modele disponibile

61900-107900 €


37-75.5 MP m²